Раниха 11-годишен, задържаха пияни шофьори

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Трима пияни шофьори са задържани от полицаите в района на Петрич, Сандански и Гоце Делчев.

В село Ключ, 52-годишен от съседното Скрът, е управлявал товарен автомобил след изпито значително количество алкохол. Дрегерът отчел 2,78 промила алкохол в издишания въздух.

Друг пиян водач е свален от автомобил на пътя преди село Камена в посока Ключ. Той е на 30 години и е от Ключ.

Шофирал „Ауди“ с наличие на 1,40 промила алкохол. При движение с несъобразена с пътните условия скорост, предизвикал катастрофа. Навлязъл в насрещното пътно платно, блъснал се е в бордюра и се е преобърнал в ляво от него. За късмет не е пострадал тежко.

На пътя между селата Сатовча и Плетена е катастрофирал "Мерцедес". Карал го 42-годишен водач от Плетена. С много висока скорост излязъл от платното и се ударил в крайпътен скат. В резултат на инцидента, с натъртване на лявата ръка, е пострадал водачът на автомобила, а с разкъсно-контузна рана на десен крак е пострадало 11-годишно момче, пътуващо в него.

Полицаите от Сандански са заловили пиян тираджия. Мъжът е от Перник. В района на село Долна Градешница го тествали с дрегер. Уредът отчер близо 2 промила алкохол. 39-годишният управлявал камион "Волво" с ремарке. Предаден е на прокурор.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано