Раниха служителка на бензиностанция и 16-годишна

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Млада жена е пострадала по време на работа в бензиностанция. Тя е била пометена от пиян и дрогиран шофьор до колонка в обекта, информираха от полицията.

Инцидентът станал на бензиностанция на булевард "Свети Димитър Солунски" в Благоевград. 33-годишен благоевградчанин управлявал "БМВ" с 1,62 промила алкохол. Първоначално блъснал бутилки с течност за чистачки. Маневрирал на заден ход и тогава блъснал служителката. Тя е получила натъртване по цялото тяло, има и болки в крака. Пробите са отчели и наличие на наркотични вещества в кръвта на шофьора.

16-годишно момиче е пострадало при пътен инцидент край симитлийското село Полена. 21-годишен, управлявайки автомобил „БМВ“, загубил контрол над автомобила при завиване на дясно и се е блъснал в бетонен електрически стълб. Водачът е от село Каменица. При инцидента, с травми на конюнктивата и контузия на роговицата на окото е пострадала непълнолетната пътничка в колата. Направени са проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

На пътя между санданското село Ново Делчево и Петрич автомобил „Ауди“ с 35-годишен водач, се ударилв задната част на "Мерцедес". Шофьорът е от село Вълково. Нанесени са материални щети по двата автомобила. Виновният водач е с порезна рана в областта на челото. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано