Разлог скърби за погубени човешки животи

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Само за няколко дни Разлог се прости с три достойни жени, обяви прочувствено кметът Красимир Герчев. Той коментира и случая с бременната 42-годишна, която почина в благоевградската болница след усложнения от коронавирус. Все още не съобщават резултатите от разпоредената проверка, не е ясно дали състоянието й е неглижирано от медиците.

"Една майка в петия месец загуби битката с живота. Отне й я коварната болест. Отне два живота наведнъж", изказа съболезнованията към семейсвото градоначалникът Герчев.

"Завинаги от нас си отиде и Магделина Панкова - жива връзка с корените на Разлог, дългогодишен участник и ръководител на "Група за обреди и обичаи, и традиционни разложки хора", част от женска фолклорна група "Разложки напеви". Днес, Разлог се прощава и с Мария Додева –дългогодишен учител, участник в Самодейния театър на Разлог. Нейните човешки уроци не се забравят. Изказвам искрени съболезнования на семействата за непрежалимата загуба. Скърби и Разлог. Бог да ги прости",публикува в социалната мрежа Красимир Герчев.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано