Разложка учителка освободи шефски кабинет в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Началник на отдел "Образование" в Благоевград освободи кабинета си в Общината. Галина Адамова бе част от екипа на предишния градоначалник Румен Томов.

"Вчера бе последният ми работен ден в Община-Благоевград. За мен беше удоволствие да опозная предучилищното образование. Запознах се с прекрасни хора и чест беше да работя с тях. Успех занапред на образованието в Благоевград", публикува в социалната мрежа Галина Адамова.

Тя стана образователен шеф през октомври миналата година. Отговаряше за 17 училища и 13 детски градини в Благоевград и селата.

Припомняме, Адамова е специалист по немски език. Тя е бивша директорка на Разложката професионална гимназия „Никола Стойчев”. На поста бе назначена след успешен конкурс през ноември 2013 година. Веднага бе подложена а повече от 25 проверки от МОН и Регионалното управление на образованието в Благоевград. Уволниха я през 2017 година след като успя да привлече по време на управление на гимназията над 200 000 лева за ремонтни дейности и оборудване по различни проекти.

Тогава Адамова коментира, че отстраняването й е политически акт, провикиран от активистите на ГЕРБ в Разлог, а лидери на БСП сезираха прокуратурата за неправомерни уволнения в региона.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано