Републиканците не включиха в листа екскметовете на Банско и Сандански

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Екскметът на Благоевград и настоящ областен координатор на "Републиканци за България", регистрира кандидат-депутатите за вота на 11 юли.

Водач е националният лидер Цветан Цветанов. Любопитно е, че този път от партията не заложиха на бившите градоначалници в Банско и Сандански, съответно Кирил Котев и Георги Икономов.

Листата е от деветина, които се борят за гласовете на избирателите в Пиринско. След Цветанов е Атанас Камбитов.

"Благодаря на всички съмишленици, които потвърдиха доверието си към „Републиканци за България“ и ще участват в листата за предстоящите парламентарни избори като кандидати за народни представители от Благоевградска област. В нея са представени хора с дългогодишен опит в различни сфери, доказали своите професионализъм и лоялност. Ще продължим да работим за по-добра България.  Ще продължим да работим за държава с правила“, каза Атанас Камбитов след регистрацията в РИК.

Трета е Даниела Пидева - кмет на село Скребатно, община Гърмен (2015-2019 г.). Завършила в „Югозападен университет „Неофит Рилски“, специалност „Политология“ – бакалавър и „Финанси“ – магистър. Тя е общински координатор на ПП „Републиканци за България“ – Гърмен.

Таня Халилова - дългогодишен управител на фирма, чиято дейност е свързана с изготвяне на митнически документи и митническо представителство. Завършила е висшето си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, специалност „Педагогика на обучението по техника и технологии“, е четвърта. Тя е майка две деца.

Пети е Александър Марков - председател на клуб по спортна гимнастика "Пирин Благоевград 2011". Преподавател е в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Завършил НСА, магистър. Зам.-председател на Техническия комитет към Българска федерация по гимнастика.

Шестата позиция в листата е за Мирослав Хаджиев. Занимава се с частен бизнес. Завършил е висшето си образование в Колеж по икономика и мениджмънт – Благоевград, специалност „Стопанско управление“. Следват Христо Шумаров, Даниела Велинова, Радостина Боинска.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано