Решават за пияния и дрогиран Явор Бахаров в разложкия съд

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Магистратите в Разлог заседават по делото срещу Явор Бахаров, който преди месеци бе арестуван пиян и дрогиран в Банско.

Бахаров е с обвинение, което предвижда 5 години затвор. На предишно заседание, непосредствено преди извънредното положение и карантината, делото бе отложено, тъй като адвокатите на Бахаров не дойдоха в съда. Те се оправдали, че пътуват, а Бахаров помоли делото да се отложи.

Припомняме, Бахаров бе арестуван на  февруари около лифта в Банско. Шофирал колата си си "Мицубиши" с 1,42 промила алкохол в кръвта. Освен това е бил дрогиран с кокаин, са доказателствата на прокуратурата.

Тогава Явор Бахаров преседя в ареста на полицията в Банско само няколко часа. Излезе на свобода срещу 5000 лева парична гаранция.

Бахаров вече е осъждан с влезли в сила съдебни актове за престъпления от общ характер, налагано му е наказание по член 78 от Наказателния кодекс. Освен това е бил санкциониран с влезли в сила наказателни постановления и фишове за управление в нетрезво състояние.

Това не е първият път, в който Бахаров има премеждия с полицията. През лятото на миналата година той бе задържан в София, отново при полицейска операция антидрога. Явор Бахаров е брат на известния актьор и водещ Захари Бахаров.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано