Рокади в ОИК - Банско, регистрираха шампионка за изборите

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Общинската избирателна комисия в Банско отстрани техническия си сътрудник. Причината за освобождаването се спестява от председателя.

Риса Христова Хаджипопова е с отнети правомощия, но ще получи възнаграждение от датата 15 септември до 21 септември включително. С единодушно решение на ОИК, се увеличава заплащането на специалист-експерта Здравко Христов Чобанов със 780 лева, считано от 21 септември. Ще получава 1500 лева до 7 дни от обявяване на резултатите от изборите за І тур или за ІІ тур, ако се произвежда такъв в община Банско.

Междувременно удостоверение за регистрация получи независимият кандидат за кмет Стойчо Баненски. До момента той беше заместник в екипа на градоначалника Иван Кадев. Подкрепен е и от ГЕРБ.

В ОИК-Банско са регистрирани кандидати са общински съветници. Те са от листата на НДСВ. Сред тях е европейската шампионка по таекуондо Катрин Гемкова. Удостоверения са получили Димитър Костадинов Русков, Иван Александров Драгосинов, Георги Иванов Главчев, Димитър Костадинов Юлев, Петър Юриев Друнчилов, Иван Димитров Баряков, Кадри Юсеин Туталъ, Милена Михайлова Касапинова, Костадин Иванов Мутафчиев, Мая Димитрова Стоицева, Борис Георгиев Попов, Дафинка Димитрова Балева, Емил Асенов Кушлев, Катрин Маринова Гемкова, Иван Емилов Пачеджиев, Петър Костадинов Баряков, Димитър Петров Цуков, съобщиха за Еновина. Освен листа за съветници, Царската партия има кандидати за кметове в селата Места и Кремен. Те са съответно Георги Тосков и Димитър Цуков.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано