Румен Петков в Благоевград: На здравния министър се промени косата от ваксината

Сподели във Facebook
Снимка БНР Снимка: БНР

Партийният лидер на АБВ Румен Петков с категоричност заяви в Благоевград, че в страната се вихри медицински фашизъм.

Той прогнозира, че скоро ще се въведат имунизационните паспорти. Ужким казват, че ваксинирането е доброволен акт, а в същото време ще измислят, че трябва да си имунизиран, за да пътуваш по бизнес, да отидеш командировка или на екскурзия, каза Петков.

Той самият няма да се ваксинира. "Страх ме е. Няма да се ваксинирам, защото като гледам здравния министър се плаша. След като се ваксинира му се промени цветът на косата, не виждате ли, че изглежда различно", иронично коментира Румен Петков пред сградата на Общината в Благоевград.

Ръководителят на АБВ доведе в града и доцент Мангъров. Основният критикар на властта по отношение на кризата с корнавируса, също заяви, че ваксинационните паспорти са са ненужни. "Медицинските специалисти все още не са наясно колко време трае имунитетът поставянето на дозите, не познават действията на видовете ваксини в детайли. Тогава какво ще пише в този паспорт - единствено набоцкан", коментира Мангъров.

Мангъров изтъкна, че познава Благоевград в добрите му години. Дъщеря му и двамата му синове близнаци са били студенти в Американския университет в града.

Румен Петков представи водача на листата за вота на 4 април. Това е Владимир Елезов - бивш общински съветник, кандидат за народен избраник и участник в кметска надпревара няколко пъти.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Пижо -
    Тези червените са превъртели едните слагат за водач вечно неуспелия в нещо Владко другите малтретиращ жени Любчо и после чакат резултати.Заради такива хората няма да гласуват за партиите им
  2. Гражданин -
    Пак ли Братя Грим? Вечният кандидат за нещо, Елезов.

Избрано