С лекота избраха председател на ОбС

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Димитър Бръчков положи клетва за трети път и взе ключа на Петрич. Заедно с него се заклеха да служат на народа новите съветници и управници в селата. Избраха и председател на Общинския съвет. Първото заседание на Общински съвет откри областният управител Мария Димова.

"Вярвам, че ще надграждате направеното до момента. Вярвам, че с обединени усилия и обща воля ще успеете да реализирате множество проекти“, каза г-жа Димова. Бръчков посочи, че предстоят предизвикателствата на новия мандат, които ще изискват избор на правилните управленски механизми, а приоритет ще останат конструктивните и добре аргументирани предложения.

„Със сигурност ще трябва да продължим механизма на стабилност и упоритост, защото сме отличници в регионален и национален план по отношение на успеваемостта по европейски програми. Този път ще запазим“, каза Димитър Бръчков. Диалогичност, огромна доза решителност, лична и професионална ангажираност – това пожела кметът Димитър Бръчков. Новият парламентарен шеф е Светла Данаилова. Тя получи подкрепата на 23 от съветниците.

“Нека работим в екип, независимо от политическите си пристрастия, за да се поздравим след 4 години с един успешен мандат”, призова Данаилова.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано