С таен вот подредиха листата на БСП - Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Социалисти гласуваха тайно за предложените в листата кандидат-депутати от Благоевградски избирателен район. Предстои от централата на "позитано да обявят имената на коалиционните партньори и представители на гражданската квота.

В листата са включени представители на партийните организации в Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Петрич, Сандански, Струмяни, Разлог и Хаджидимово.

Любен Милев - председателят на БСП в Благоевград си е направил самоотвод.

Както е известно водач е професор Георги Михайлов, който бе начело и за изборите на 4 април.

Втори е благоевградският общинск съветник Владимир Пандев. Лидерката на БСП-Петрич, Йорданка Атанасова, е трета в листата.

Четвърти е Младен Тимчев, пременник на екскмета на Сандански Андон Тотев. 

Петото място и на този вот е за Богдан Боцев от Гоце Делчев, който е и заместник-кмет в града. Той вече изкара два депутатски мандата. Устремен е за пореден. В листата са и съгражданите му Костадин Харисков и Мария Мавродиева.  

На предни позиции в червената листа са още Пламен Ботев от Разлог, Новко Попов от Петрич, Димитър Юнчов от Банско, съгражданинът му Владимир баряков, Крум Палапуов от Благоевград. Бившата главна секретарка в екипа "Томов" - Мария Захова, също е кандидат-депутат.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Цеко -
    Те тоя мазния отляво е виновен за драмите уж Областен а за нищо не го бива
  2. Симпатизант -
    До ръководството на БСП - извадете от листата Пандев Захова Атанасова и Тимчев те носят страшни негативи това не са партийци а алчни за власт и пари хора
  3. Община -
    Милевчето свърши парите от рушветите и сега го играе обиден хихи
  4. Седларов -
    Това ли е дългата скамейка от кадри на партията майка ужас ако е така
  5. Кирилов -
    Мислех да гласувам за БСП но като гледам листата с какви хора е пълна май ще се въздържа да ги подкрепя.Как може тези които цял град знае че са корумпирани по времето на Томов сега да са на челни места???
  6. Мека топлина -
    Алкохолното петно Пандевио и депутат каква гавра с избирателя
  7. Симов -
    Много слаба листа няма изявени и познати имена
  • 1
  • 2

Избрано