Санданчани гласуваха отново за Атанас Стоянов

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Атанас Стоянов получи пълната подкрепа на санданчани. Реално Стоянов събра най-много гласове в конкурса "Кмет на годината" за средна община, отчетоха организаторите.

"Високата оценка не е само за кмета на Сандански, а за всички съграждани, които са изключително значими и обществено активни. Те са критерий за посоката, в която трябва да вървим. Те са нашето най-безценно богатство и капитал", каза кметът на Сандански Атанас Стоянов при получаването на отличието си.

Атанас Стоянов благодари на санданчани и обеща да работи още по-самоотвержено за тях и за бъдещето на града.

Имената на победителите в категорията обяви вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова. Тримата призьори бяха отличени с грамоти в София Техпарк за цялостната си работа във всички сфери в ръководената от тях местна администрация. Награждаването мина под мотото "Бъдете здрави" и при спазване на всички противоепидемични мерки.

"Наградите за най-успешните кметове са израз на признанието за техните успехи и отговорност в период на криза, предизвикана от епидемията с КОВИД-19, заяви министър Николова.

Тя отчете, че градоначалниците са тези хора, които наистина са на първа линия, близо до хората, до техните тревоги, страхове и трудности.

Напиши коментар

Коментари

  1. Оо -
    А Благоевградския Мунчо къде е в класацията.

Избрано