Сандански футболист за трети път в "Пирин"-Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

В отбора на "Пирин" има пореден нов футболист. Той избра за трети път да се завърне при "орлетата" в Благоевград.

Ръководството клуба привлече полузащитника Венцислав Бенгюзов. Той е парафирал договор за 1 година и половина, съобщиха от пресцентъра на отбора.

За последно Бенгюзов беше в отбора на "Славия". Преди това халфът изкара два периода с екипа пиринци през 2011-2012 година и през 2015-2016та.

29-годишният футболист е роден в град Сандански, но семейството му живее в кресненското село Градешница. В кариерата си е играл още за отборите на „Литекс“, „Брестник“, „Видима-Раковски“, „Верея“, „Банско“ и „Арда“.

"Радвам се, че се завръщам у дома. За пореден път, за трети път в моята кариера. Надявам се да помогна с опита си и качествата си на отбора да постигне своите цели, а именно – завръщане в Първа лига, където е мястото на отбора. Надявам се, че ще се впиша във вече изградения колектив. Със сигурност в момента се работи професионално. Впечатлен съм от подобренията на стадиона, съблекалните, всичко. Терените са отлично подготвени, екипировката е на ниво, всичко предразполага да се мисли за футбол. Сега нещата са едно ниво нагоре", заяви Бенгюзов.

"Преди време, когато гостувах тук с екипа на друг отбор, имаше един случай, в който се спречкахме с един бивш играч на "Пирин". Тези неща се случват. Никога не съм имал нищо против феновете или този отбор. Аз съм от този край и винаги съм бил фен на "Пирин". Това е нещо, което съм забравил. Нищо сериозно.“, заяви при представянето си новото попълнение на "Пирин" Венцислав Бенгюзов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано