Шампиони от Пиринско се борят за 100 хиляди лева

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Шампиони от Благоевград, Симитли и Сандански се конкурират в телевизионния формат за сила и воля.

Иван и Николай Рълеви от град Симитли са сред участниците и се борят за голямата награда от 100 000 лева. Иван е на 25 години и работи като зъботехник, а 20-годишният Николай е студент в УНСС- София. Двамата братя са синове на Миро и Живка Рълеви. И двамата спортуват. Големият Иван е бивш танцьор на ансамбъл “Веселие”, тренирал е лека атлетика и е 2 пъти републикански шампион по планинско бягане. Освен това е тренирал бокс 5 години в клуб “Левски”. Брат му - Николай, е тренирал гимнастика и в момента се занимава с калистеника.

Сандански се предсатя от братята Михаил и Радостин Кръстеви. Съгражданите им пожелават издръжливост, сила и победно приключение. Радостин е световен шампион по плуване в ледени води. Михайил също е с титли в плуването.

Албена Ситлиска, която три пъти е Спортист на годината в Благоевград, е една от най-силните и опасни българки в бойните спортове. Пръвата европейка титла е отпреди 16 години. Днес може да се похвали с над 30 европейски и световни медала в различните дисциплини на таекуондото и в кикбокса. На ръката си Албена има татуирана жена със самурайски меч и ангелски крила. Защото когато силата, амбицията и нежността вървят заедно, желанието за победа е истински възвишено. През 2019 година Албена спечели и наградата "Златен пояс" в категория най-добър спортист при жените от Националната асоциация на бойните спортове.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано