Шестима арестувани с хероин, марихуана и амфетамини

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Две млади жени, тийнейдър и трима мъже са арестували полицаи по време на специализирани операции. Всички са обвинени за пласиране на хероин, марихуана и амфетамини.

Наркодилърите са от района на Кюстендил и Перник, информираха от МВР. Голямо количество хероин, подготвен за разпространение са открили в кюстендилския квартал "Изток". 28-годишна е държала в дома си, с цел разпространение, 157 пакетчета с хероин, 11 с амфетамини. Имало и торбичка с марихуана. Днес от прокуратурата в Кюстендил внасят в съда искане на запостоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

По време на акция в Перник са арестували 16-годишен ученик, трима мъже и 20-годишна дилърка. Имената им не се съобщават официално към момента. Най-напред белезниците щракнали на младежа. Вероятно той е подпомогнал криминалистите в града да достигнат до пласьорите. Те са на 21, 41 и 45 години. Иззели са амфетамини и марихуана. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на прокуратурата. 45-годишният мъж е привлечен като обвиняем за притежаване на наркотични вещества с цел разпространение в условията на опасен рецидив. Перничанинът е с богато криминално минало.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано