Шофьори и моторист пострадаха при пътни произшествия

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Петима водачи на автомобили и мотоциклет са настанени в болница с различни травми.

Пострадали са при пътни инциденти в района на Гоце Делчев и Сандански, съобщиха от полицейските управления.

На пътя между селата Аврамово и Черна Места се ударили два автомобила "Фиат". Сблъсъкът бил челен. 66-годишен от Черна Места шофирал колата си с превишена скорост. на ляв завой завъртял автомобила и ударил насрещната кола. Виновникът за произшествието е в болница с комоцио и наранявания на главата.

На улица „Драма“ в Гоце Делчев, 51-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Поло“, поради недостатъчен контрол е блъснал паркиран товарен автомобил „Ивеко". При камионът отскочил и блъснал паркираните до него лек автомобил „Мерцедес“ и ремарке. Водачът на лекия автомобил „Фолксваген Поло“ е пострадал с разкъсно-контузна рана в областта на челото и спукан далак. Той е настанен за лечение в МАБЛ-Гоце Делчев. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

В района на разклона за село Мосомище, мотоциклет „Ямаха“ с 59-годишен водач от Гоце Делчев, не е спазил необходимата дистанция и е блъснал намалящ скоростта си и спиращ пред него лек автомобил „Хюндай“. В резултат на инцидента с контузия в областта на кръста е пострадала 59-годишена жена, пътуваща на мотоциклета. Мотористът е с леки нарянавания.

На кръстовище между улиците „Поленишки път“ и „Сандански мискет“ в Сандански, автомобил „Санг Йонг Кирон“ с 39-годишен водач от Гърция, завивайки на ляво се е блъснал в изпреварващ го лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Шофирал го 47-годишен санданчанин. С фрактура на шиен прешлен е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Пасат“.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано