Силна подкрепа за Кирил Добрев и Гергана Орманлиева

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Залата в Дома на културата в Гоце Делчев се оказа тясна, за да побере всички почитатели на българското изкуство дошли да видят спектакъла “Виновни” на Мариана Попова и Веселин Плачков. Този спектакъл бе подарък за публиката от водача на листата на БСП - Обединена левица в област Благоевград Кирил Добрев и кандидата за народен представител от Гоце Делчев Гергана Орманлиева.

“Тук сме, за да подкрепим приятели, които са били до нас много дълги години, които са истински и стойностни хора, които ценят изкуството и го подаряват на вас”, споделиха големите артисти пред повече от 500 зрители в Гоце Делчев.

На 24 октомври спектакълът ще е в Благоевград. “Беше прекрасно преживяване, насладихме се на таланта на това чудесно семейство и се развълнувахме много от посланията, които отправиха - да бъдем човеци, да ценим истински важните неща в живота, да съхраняваме ценностите си”, коментираха присъстващите в залата. Преди това, кандидатите за народни представители от листата на БСП - Обединена левица присъстваха на събитието, с което известният гоцеделчевски художник Николай Маринов отбеляза 40 години творческа дейност.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано