Силни младежи събират пари за благоевградчанин

Сподели във Facebook

Младежи се състезаваха благотворително в центъра на Благоевград. Каузата е за нуждаещия се от пари за лечение Петър Станоев. За часове силовите състезатели, организирани от "Национална съпротива", събраха 498 лева.

"Искрени благодарности за всеки, който успя да отдели от ценното си време и средства, и помогна да дарим още един лъч надежда за Пепи", заяви лидерът на националистите в Благоевград Николай Йовев.

Най-младият участник на лежанката бе 13-годишен благоевградчанин. В оспорвана надпревала влязоха младежите от категория до 80 килограма. Сили премериха държавният шампион на България по кикбокс от софийския "NS fight club" Мирослав Фърладжов и благоевградският спортист Боян Кацаров.

"И двамата повдигаха едни и същи килограми през цялото състезание, като на края и двамата завършиха последния си опит със 110 килограма. Тъй като нямаше излъчен победител, трябваше да предложим алтернативен вариант и решихме да им бъде поставена тежест от 70 кг. с условие за най-много повторения. Тогава Боян успя да направи само две повече и си подсигури първото място", обяви Йовев.

При най-тежките Кирил Тодоров остана без конкуренция, когато реши да вдигне летвата и зареди 165 килограма на лоста. За най-добрите имаше и награди.

Ако някой иска да помогне, може да го направи като изпрати средства в личната банкова сметка на Петър Станоев.
IBAN IBAN BG57BPBI79224422076101

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано