Слави Трифонов не бил разбран за джендър-идеологията

Сподели във Facebook
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Лидерът на ИТН Слави Трифонов набеди френски журналист след коментар за закона в Унгария, който се противопоставя на джендър-идеологията.

"Журналистът от "Монд" не ме е разбрал! От ИТН сме за защита на семейството", написа във фейсбук шоуменът, влязъл в политиката.

"Чета непрекъснато интерпретации на интервюто, което дадох за “Льо Монд”. Искам да отбележа, че репортерът на “Льо Монд” или пък преводачът, който превеждаше от френски, нещо не са ме разбрали. Явно и в чуждестранната преса има хора, които не си вършат добре работата", критикува Трифонов днес.

"Имам предвид, че репортерът ме записваше с химикалка на лист, а не да речем с диктофон, какъвто има всеки съвременен телефон. Както и да е. Истината е следната – по отношение за пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващите, моето мнение е упоменато в учредителната декларация на ИТН: “Безусловна защита на семейството и семейните ценности”. Тоест, или репортерът не ме е разбрал, или преводачът не му е превел. Точка", публикува Слави Трифонов.

Припомняме, че той коментира за френското издание закона в Унгария, забраняващ да се говори на малолетните за хомосексуалността, по-скоро "ни дава доказателство", че "ЕС трябва да бъде държава", за да "се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария". След това Трифонов се въздържа да защити ратифицирането на Истанбулската конвенция в България, с мотив, че "това не е приоритетна тема".

"Партията на Слави спокойно може да се прекръсти на "Няма такъв народ", изригнаха вчера от централата на ВМРО. "Трифонов претопи България в ЕС и предложи на тепсия сексуалната ориентация на децата ни на ЛГБТИ+ общността само в две изречения", сочат в официално изявление от патриотичната организация.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано