Спасяват "Пирин"- Благоевград със скъпи билети

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Феновете на изоставения от Пол Белогур "Пирин" - Благоевград, призоваха за спасяване на отбора и оставането му в майсторската група.

Ултрасите настояват всички в града да отидат на стадиона тази неделя. На 1 феврияри е мачът с "Левски". Цената на масовия билет е 12 лева. С високата цена и много посетители смятат да пълнят касата на благоевградския клуб до намиране на нов собственик.

"Пиринци, най-важното сега е да напълним стадиона, за да помогнем на клуба ни! Цената на билета ще бъде 12 лева, нека всички подкрепим орлетата в неделя и да защитим честта на Пирин и на областта. Много е важно в касата на клуба да постъпи голяма сума от билети, което ще ни помогне да оцелеем, докато се намери нов собственик или спонсор. Нека всички, благоевградчани, които са в чужбина или по други краища на страната и нямат възможност да посетят мача да закупят онлайн билети", публикуваа от фенския клуб.

Не пропуснаа обаче да призоват и футболистите, които към момента са на предпоследно място в Първа лига, към пълно себераздаване в този мач. "Нека покажем, че на цяла България, че орела е най-опасен, когато е ранен. Сега е момента да бъдем единни. НИЕ СМЕ ПИРИН", надъват запалянковците в Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано