Специализирана акция в Благоевград, Кресна, Сандански

Сподели във Facebook

Специализирана операция се провежда в Благоевградска област. Тя е насочена срещу дилъри на гласове в Благоевград, Кресна, Струмяни, Сандански и и други населени места. Действията по задържанне на уличени за изборна търговия се извършват под надзора на прокуратурата.

От Областната дирекция на полицията в Благоевград информираха, че към момента има десетима задържани за 24 часа. Сред тях са и изборни търговци от село Дамяница.

С тях се провеждат разпити. Обискират се домовете им в село Микрево и в Кресна, съобщиха от държавното обвинение. Има задържан мъж в Сандански. Предупредителни протоколи са получили над 50 души в региона, като 15 от тях са в Благоевград.

Акцията продължава. Не се съобщават имената на купувалите гласове за определена партия. Двама от тях са активисти на ГЕРБ. 

Паралелно с тази акция, се разследва и канал за дрога в Санданско. Полицаи са обискирали вилата на освободения неотдавна от затвора ВасилМаникатов. Той не бил открит в имота. От управлението в Сандански отказват повече информация.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано