Спират водата в Благоевград и региона

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Водното дружество в Благоевград започва профилактика на мрежата в населените места. Дезинфекцията и почистването на водопродите е от 10 май до 4 юни, обявиха от ВиК.

Поради профилактиката в посочения период населените места ще бъдат с нарушено водоснабдяване. Обръща се специално внимание, че в периода водата няма да бъде годна за питейно-битови нужди. Към момента са ясни графиците в общините Благоевград, Банско, Гоце Делчев и Разлог. Първи са Гоце Делчев и населените места в общината, където започва от 10 май.  https://bit.ly/3h8OHEX .

В благоевградските села Горно Българчево и Долно Българчево профилактиката е от 8.00 часа на 17 май до 17.00 часа на следващие ден. Същият е графикът и за село Церово. В Селище е от 20 май до вечерта на 21 май.

Промиването на водопреносната мрежа в село Зелен дол е от 19 май до вечерта на 20 май. В Логодаж е от 8.00 часа на 24 май до 17.00 часа на 25 май.

В селата Падеш и Долно Лешко профилактиката е на 25 и 25 май. В Мощенец е на 26 и 27 май. В село Бучино е от 27 до 28 май. Тогава е профилактиката и в Дренково. За селата Бело поле, Рилци, Покровник, Дъбрава и останалите, не са посочени датите на профилактика. Пълният график за извършване на профилактиката можете да видите на https://bit.ly/3h8OHEX .

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано