Станислав Владимиров разкри кой управлява БСП

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Кметът на Перник обяви кой реално управлява БСП. Станислав Владимиров, който остава член на партията, обяви че е напуснал Националния съвет, защото този партиен орган отдавна не функционира.

"Той се събира рядко и обикновено на подпис отстраняват неудобните, когато в редките случаи се събират е, за да спасява Нинова. Аз нямам място в този орган при това управление и ръководство. Изгонен за некадърност от президентството управлява БСП, а не Нинова", изтъкна в национален ефир Станислав Владимиров.

"Калин ли е, Калоян, не го знам", отговори Владимиров на въпрос дали визира Калоян Методиев.

„Проблемът в нашата партия е, че вече дори и Корнелия Нинова не взима решенията, а онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност. Той кадрува и решава всичко в БСП. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредния световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Владимиров по адрес на Калоян Методиев.

По повод обвиненията от страна на Корнелия Нинова, че нямат депутат от града заради вътрешната опозиция в партията, градоначалникът заяви:

Кметът на Перник коментира и участието на БСП в управлението в четворната коалиция, като заяви, че остава една горчилка, че просто е консумирана власт. Той уточни, че периода е бил малък, но за да е честен пред избирателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е променила към по-добро. „ПП доста са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, но на база на изказванията им и действията им са изцяло в лявото поле. БСП много отдавна се отдалечи от това да бъдат модерна лява партия, нито има модерно, съвременно и почти нищо ляво. Ние станахме даже не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкова елементарно и клиширано, че вече не е интересно“, заяви Владимиров.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано