Съветник пита кой доведе Йовчев в директорския борд на "Пирин"

Сподели във Facebook

Мнозинството в Общински съвет - Благоевград гласува скандално решение, коментира съветникът Калоян Ханджийски. Повод за това стана приет нов борд на директорите във ФК "Пирин". Ханджийски обяви, че никой в ОбС не знае кой е довел в Благоевград Станко Йовчев, но пък колегите му са гласували чинно за него.

"Беше предложена замяна на двама членове на борда на директорите. Новите са Кирил Стойков-Зози и Станко Йовчев. За Кирил-Зози мога да кажа, че е свързан с клуба и има добро име в града. Станко Йовчев - бивш футболист на ЦСКА, родом от Сандански и брат на момичето с къщата в Барселона. Тоест, той е шурей на Бойко Борисов", публикува Калоян Ханджийски във фейсбук и изтъкна, че Йовчев няма никакви заслуги за "Пирин", за да го ръководи.

"Вероятно има някакви качества, но никъде с нищо не ги е показал. Скандално е това, което се задава, а именно, близки до Борисов хора да овладеят "Пирин". Времето показва, че този "мач" сме го гледали с Пеевски и Lafka. Отборът бе унизен и завърши логично в Б група, но по-лошото - загуби достойнството си. Достойнство, което всички трябва да пазим. И понеже не искам отново да повтаряме грешките си, гласувах против това назначение", заяви благоевградският съветник Ханджийски.

"Поисках и оставката на човека, предложил кандидатурата му и познайте, никой не знае кой го е предложил. Искам да се обърна към отговорните хора:
Господа, това не е спасение! Това е унищожение на клуба! Без значение къде ще играе Пирин /А,Б,В/, важното е да запази достойнството си. Иначе какво казваме на поколенията след нас", пита Ханджийнски.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано