Тестват и тираджиите на Кулата-Промахон

Сподели във Facebook

Започнаха да тестват и шофьорите на камиони, преминаващи през ГКПП-Кулата. Бързите тестове се прилагат от ранния следобед днес на гръцкия пункт Промахон, съобщиха превозвачи.

Към момента колоната от чакащи да влязат в Гърция тежкотоварни автомобили е близо 5 километра. Изследването на шофьорите продължава около 15 минути. Граничните власти проверяват и за предварително попълнен PLF/ Passenger Locator Form/ формуляр.

Остават в сила и досегашните мерки за пътуване само на гръцки граждани и постоянно пребиваващи чужденци, както и такива с хуманитарна цел.

През ГКПП - Илинден-Ексохи се пропускат само товарни автомобили с един водач след представяне на QR код.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Петричанин -
    С бъъзрите тестове,едва ли ще се разбере кой е заразен....само да се правят опашки,да чакат хората в този студ,прах,вредни газове.Въпрос:Кога най-после,държавната контролна служба по храните в Петрич/или Благоевград,ще \"тестват\" кравето сирене/от 6.50 до 8 лв кг, продавано в хранителният магазин на ПК\"Струмешница\",намиращ се с/у \"Бела Стил\",на булевард Парапанов,гр.Петрич? Меки,солени,разпадащи се сирена или мн-твърди,солени и горчиви чак...опасни,вредни за здравето ни...До кога ще се покровителстват такива търговци в града ни?

Избрано