Тежки произшествия в Пиринско

Сподели във Facebook

Множество хора са пострадали при пътни инциденти край Симитли, Гоце Делчев, Сандански, Разлог и Якоруда, информираха от полицията.

Автомобил "Ауди" е катастрофирал на главен път Е-79. Преобърнал се е край Симитли. Пострадал е водачът. На пътя между Гоцеде Делчев и село Ново Лески, е станало произшествие с младежи. „Фолксваген Голф“ с 18-годишен водач от Хаджидимово, предприемайки изпреварване без да остави достатъчно разстояние от движещ се пред него лек автомобил „Пежо“ го блъска, завърта се и се сблъсква с насрещно движещ се лек автомобил „ Тойота“. С луксация на рамото е пострадал 19-годишният шофьор на ударената кола. 19-годишна пътничка в него е с оток на главата.

Между Симитли и Разлог, е загинал 42-годишен моторист от  София. Управлявал "БМВ". На лява крива от пътното платно е излязъл в дясно от пътя, плъзнал се е по предпазна еластична ограда и се е блъснал в бетонна стена. Издъхнал е в благоевградската болница. Жена на 40 години, пътуваща с него е с контузия на бял дроб.

На улица „Пътя за Хидрострой“ в Сандански, 14-годишен младеж е загубил контрол над, управлявана от него електрическа тротинетка и заедно с возещ се на нея 14-годишен младеж са паднали в дясно от пътното платно. Водачът е с фрактура на кост на китката, а спътникът му е с охлузни рани в областта на главата и коленете.

В трасето между Белица и Якоруда автомобил „Рено Клио“ с 23-годишна водачка от Добрич,  на десен завой е излязла в ляво от пътното платно и се е блъснал в предпазна еластична ограда. С контузия на гръден кош и счупване на пръст на ръката е пострадала 33-годишна пътничка в автомобила от гр. Бургас. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано