Трафиканти на кокаин молят за свобода

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Трафиканти на големи количества кокаин не успяха да убедят магистратите, че трябва да са на свобода. Атакуват за пореден път определения за "задържане под стража". Изтъкват, че здравословното им състояние е влошено. Единият от тях е 21-годишен. С. К. бе арестуван с 3,6 килограма кокаин, оценен за 161 100 лева. Спипаха го кюстендилски полицаи в района на ГКПП-Гюешево. Превозвал скъпия наркотик под предната седалка на "Мерцедес". Трафикантът е от София. Съдът в Кюстендил отказа да го пусне на свобода, тъй като има опасност да извърши ново престъпление или да се укрие от правосъдието.

Със същите мотиви кюстендилските магистрати потвърдиха мярката за неотклонение спрямо Б. К. Кюстендилецът бе разкрит като участник в международна група за наркотици през месец февруари. Държал в себе си близо половин килограм кокаин, но попаднал в капана на полицаите в Кюстендил. Искал да достави наркотика чрез пощенска пратка. За това престъпление законодателят предвижда лишаване от свобода до 15 години и глоба в размер до 200 000 лева. Досъдебното производство срещу 34-годишния Б. К. бе образувано по получена информация от Агенцията за борба с наркотиците на САЩ, към посолството на страната в България, уточниха от съда. Делата им пред САС са в началото на следващата седмица.

Напиши коментар

Коментари

  1. talqno -
    Варадинов го шамариха у яхиново и падна у басейно едвам го събраха
  2. camora -
    Мърши Венцо добрев ви топа с неговио приятел таляно Тоя Варадинов у мвр ги покрива са като излезнете от аресто им благодарете

Избрано