ГЕРБ с реален шанс за депутат от Благоевград

Сподели във Facebook

ГЕРБ има реален шанс за депутат от Благоевград. Това обявиха от централата на партията кандидатът Илиан Георгиев и общинският ръководител Атанас Камбитов - бивш благоевградски кмет. "Ще работя за по-добър, по-качествен и по-достоен живот за всеки жител на Благоевград", декларира Георгиев пред активисти в клуб "Еленово".

"За първи път сме силно консолидирани. Влизам в битката, за да върна самочувствието на хората от Благоевград. Ще работя за по-добър, по-качествен и по-достоен живот на всеки един жител на община Благоевград", уверен е Илиян Гергиев, който е втори в партийната листа. Той допълни, че с опита, който има в социалната сфера, има какво да даде на града и региона. "Най-важните приоритети за общината са образование и здравеопазване. Трябва да се работи за елитни детски градини, училища и една модерна и съвременна болница“, подчерта Георгиев.

„Кампанията ще бъде от човек на човек. Ще се опитаме да стигнем до всеки, с позитивизъм да обясним приоритетите на ГЕРБ-СДС“, завърши Илиан Георгиев.
„С всички от вас минахме доста битки, в по-голямата си част успешни. След нас за 5 години една плочка не е сложена. Ние можем и работим. Доказали сме го. Важно е програмата за саниране да продължи, виждате как се преобрази Благоевград", коментира Атанас Камбитов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано