Траур в Сандански за убитите деца

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Кметът на Сандански Атанас Стоянов обяви траур за убитите две деца в града. Общината ще окаже съдействие на близките.

Задържани са и двамата родители Кристина и Георги Трайкови. Изяснява се кой точно е заклал с нож рожбите на Ивон на 3 години и Васил - на 5.

Както съобщихме снощи, кървавото престъпление бе извършено в дома на децата на улица "Скопие" в Сандански, на метри от сградата на полицията.

първоначалната информация бе, че майката Кристина е отнела живота на децата си от ревност и след скандал с бащата Георги.

Към момента все още не се съобщава дали тя е двойната убийца. Такова престъпление в Сандански не е имало, коментират съседи.

"Извършват се активни действия по разследването. На този етап не бихме могли да ви дадем повече информация, освен, че имаме насоки за извършителя на престъплението и има задържано лице”, каза благоевградският прокурор весела Стоилова.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Анонимен1 -
    Всички сме виновни за тази трагедия. Всеки, който чуе, че някъде има домашно насилие трябва да се съобщи в полицията и в социалните служби докато се реши проблема. А тези социални в Сандански трябва да им се ебе мамата, че не си вършат работата. При такъв случай още при първата жалба трябва децата да бъдат отнети от семейството, за да се предотврати подобна трагедия. Ама на тях май не им пука, не ги е грижа. Или родителите влизат в правия път или няма да си гледат децата. Имам познати в Германия майката ударила шамар на детето и то казало на учителката за това. Социалните веднага са отишли у това семейство и са предопредили майката, ако се повтори още веднъж детето им ще бъде отнето. Защото никой не знае какво ще стане за напред. Не може така да се говори, ако знаехме щяло да се предотврати трагедията,както каза кмета на Сандански. Никой не знае. При неедекватни родители децата трябва да бъдат отнети. И ако се наложи някой родител,който е виновен да отива в затвора. Полицаите и те не си вършат работата. Седят и се почесват е нестава така. Ако някой чуе за напред за подобен случай извикайте медиите те ще си свършат работата,ако социалните не си я вършат. Трябва на сила да ги караме тези от социалните да си вършат работата. Скапани хора. Чакат на тях ли да им се случи, че да им дойде акъла у главата.

Избрано