Треньор оспори класация за футболистка на годината

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Наставникът на женския футболен отбор "Спортика" оспори класацията за най-добра футболистка на годината.

Радослав Креснички гневно коментира, че всичко е нагласено от спортите журналисти и шефове на клубове. Той даде пример с обявената за номер едно футболистка Симона Петкова, получила 47 точки в класацията.

Симона играе в Швейцария и няма завидни постижения за българския женси футбол, подкрепиа Радослав Креснички в социалната мрежа негови последователи. Недоволството на Радослав основно е заради пренебрегването на благоевградската футболистка Лилия Костова. Тя е носителка на множество купи, като една от тя е миналогодишата в Полша. Костова обаче няма номинация.

"Всяка година си мисля, че по-лошо не може да бъде, но да се подигравате с женския футбол и да се излагате с тези ненормални класации е доста грозно! 12-годишно момиченце и жени, които цяла година са контузени, да са призьорки е подигравка с всички футболистки и треньори, които се занимават с женски футбол в България! Нищо лично към никой, но това е Гавра", заяви треньорът Креснички.

"Спортика" е солта на женския футбол. Всички да са живи и здрави и от сега е хубаво да усетят тръпката, да сложат герба и да знаят, че заради тези повиквателни всичко си струва", пожела треньорът на благоевградския клуб.

Както вече инфрмирахме, за фитбулист номер едно на Българие бе прогласен и награден Кирил Десподов от Кресна. Той не скри, че иска да играе в чужди отбори и чака трансфер.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано