Търсят висшисти в Благоевград, Сандански, Разлог и Гоце Делчев

Сподели във Facebook

Свободни са работни места за деветима висшисти в Благоевград.

Търсят се преподавател по история, начален учител, четирима технически ръководители и трима лекари. За безработни със средно образование има позиции за помощник възпитател, техници за компютърни мрежи, техници за видеонаблюдение и отговорник на склад.

В Гоце Делчев имат нужда от петима висшисти. Свободни са места за учители по физика, по физическо възпитание, строителен инженер и химик по текстил.

Кинезитерапевт, мениджър екип, рехабилитатор и учител в гимназия, търсят в Разлог. В града се предлагат работни места за готвачи, бармани, сервитьори, камериерки, пиколо, кредитен специалист и продавачи, които са със средно образование.

Най-много са незаетите позии за среднисти в Петрич - 96. Набират чрез Бюрото по труда 20 шивачи, гладачи, кроячи, шлосери, чистачи, продавачи, рецепционисти. Търсят се 20 работници във фабрика за обработка на маслини, четирима шофьори на товарен автомобил, десетима общи работници.

В Сандански са обявени шест позиции за хора с висше образование - учител по биология, писихолог, служители резервации и рецепционист. Свободни места има за 17 безработни - кухненски персонал, бармани, магазинери и готвачи.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано