Учителка кара деца да се бият, кметът Чимев ги защити

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Дупнишкият кмет Методи Чимев разпореди проверка в ОУ "Св. Св Кирил и Методий" по жалба на родители на първокласници. Учителката им Анета Колева и директорът Райко Ангелов защо е допуснато крясъци, обиди и психически тормоз над децата в клас.

Родители направили записи и останали изумени от поведението на Анета Колева. Веднага след жалбата пред градоначалника Чимев, тя се карантинирала.

В част от записите ясно се чува, че педагожката кара момиче да удари момче, защото не може да чете. То е нейн братовчед и делето със сълзи разказало пред майка си.

Колева трябва да обясни пред експертите в Общината защо е насърчавала първокласниците към насилие, както и за крясъците и обидите.

"Не блей като овца – ела! Маската нека ти стои, бе, тъпчо! „З“ напиши, бе, тъпчо! Реви си у вас! Кретен некой. Патко такава, на коя задача си? Удари го, ма. Удари го, да не ставам аз...", записът изтече днес и в национален ефир

Родителите на учениците искат въпросният учител да бъде уволнен.

"Сформирана е експертна комисия, обясни директорът Райко Ангелов. Той заяви, че не е слушал записа, тъй като е направен незаконно.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано