Учителят по ски в Банско се излекува

Сподели във Facebook
Снимка бтв Снимка: бтв

Веселин Ангелов-ски учителят в Банско, пребори коронавируса.

Младият мъж от Троян е изписан от ловешката болница и сега е под 28-дневна карантина. Веселин е лекуван с три вида антибиотик. До момента никога не се е разболявал тежко.

"Положението наистина е сериозно, много хора го подценяват. Първата седмица състоянието ми е било доста тежко. Няма да лъжа, защото температурата не падаше, между другото нямах кашлица, тръгна да се появява кашлица, дадоха ми сироп и тя изчезна. Моята болест мина без кашлица", каза Веселин пред бтв. Четири дни е имал висока температура преди да потърси лекарска помощ, първоначално в Разлог.

"Отидох в болницата в Разлог да ми дадат антибиотик, защото се притесних, че имам температура. Те ме снимаха на рентген и видяха, че имам двустранна бронхопневмония, каза още той. Веселин ще получи болничен лист. Договорът му в Банско все още не е прекратен.

Междувременно от Националния щаб съобщиха, че към 17.00 часа днес са регистрирани 8 нови случая в София. Общият брой на заразените у нас е 346. 

Смърните случаи са 8. Имаме два случая на изписани. Общият брой на изписаните е 14, обяви Венцислав Мутафчийски. 

Днес са изследвани 276, очакват се от референтната лаборатория и от Стара Загора. “Допускаме, че заразените са повече. Откриваме 2 на 11, според американците”, обясни шефът на ВМА.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано