Унищожиха канабисова нива, спипаха дилъри с амфетамини

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Специализирана операция срещу производството и разпространението на наркотични вещества, са провели полицаи в Петрич и Гоце Делчев.

В обезлесен участък в местността "Премката", над петричкото село Драгуш, са открили нива със 148 канабисови растения. Веднага предприели действия по изкореняването им. Общото количество марихуана е около 415 килограма. Към момента не е установено кой е засадил и отгледал канабиса.

Гоцеделчевски полицаи са проверили 36-годишен мъж от града. У него са намерили пликчета с амфетамини. Бил е в компанията на 29-годишен мъж от село Господинци. Той също ималопаковки с амфетамини. В ареста е попаднал и друг дилър от района на Гоце Делчев. Той е от село Дебрен. 54-годишният е притежавал марихуана. Сезирана е прокуратурата. Криминалистите крият имената на наркодилърите.

На улица “Солунска” в Петрич униформените са спрели товарен автомобил “Рено Канго“, управляван от 25-годишен от града. При извършената проверка, с техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира след употреба на наркотични вещества. Той е задържан за денонощие.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано