Унищожиха ниви с канабис, разкриха сеч на бял бор

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Полицаи са разкрили и унищожили наркоплантация. Действали по оперативен сигнал в района на благоевградския квартал "Старо Струмско". Около 550 броя растения с общо тегло около 120 килограма са били засадени в местността „Рибарника“ край Благоевград.

15 наркотични растения, с общо тегло около 3 килограма, полицейски служители от Разлог са намерили засадени в района на път II-84 между село Юруково и  Якоруда. В горист участък в землището на Петрич са открити засадени около 28 корена марихуана, чието общо тегло е около 9 килограма.

В Разлог е получен сигнал за установена незаконна сеч в местността „Кориите“, землище на село Баня. Отрязани са около 17 кубика иглолистна дървесина от бял бор без позволително за сеч. Криминалисти и горски не съобщават кой е добли трупите. По случая е образувано досъдебно производство

Напиши коментар

Коментари

  1. Мехмед Вакльов -
    ДПС реши , че няма да издигне Беди Осман за кмет на Якоруда. По повод многобройните сигнали за отклоняване на общински средства, ДПС се разграничава от тази порочна и недостойна личност.

Избрано