Верни на Борисов нападнаха съпартийка след събрание

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Скандално е завършило заседание на ГЕРБ за утвърждаване на кандидат за кмет в Благоевград. За пореден път партията на Бойко Борисов в областния център е на няколко лагера. Повече от актива на партията желаят да издигнат свой активист за кметския мандат. С най-много номинации са Росица Димитрова-свален лидер и бивш управител на ВиК-Благоевград, неуспяла да събере нужните преференции за влизане в НС, а също и непознатият за много от редовите членове на ГЕРБ Красимир Чакъров.

И на днешното заседание някои от делегатките са предложили да се подкрепи настоящият кмет Илко Стоанов. От организацията коментираха, че след събранието верни на лидера Бойко Борисов са оскубали съпартийка. Имената им умишлено няма да съобщим, за да не бъдат дискредитирани и не се срамуват семействата им.

Жлъчни са и коментарите в благоевградските социални медии. Дават пример, че ако се подкрепи Стоянов, герберите ще ще се гледат повторно "мача" с предишния им подкрепен от тях кандидат за кметския пост Андон Тодоров. Познаващи партийните пристрастия в Благоевград вещаят, че заради скандалите в партийните редици, ще спечели Атанас Камбитов. Той обаче все още не е обявил официално кандидатурата си, но е направил свое социологическо проучване.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. До ГЕРБ Якоруда -
    Марио Асьов за кмет и той посочва кметове за населени места. 100% победа. Тези пиявици са за изхвърляне и от града и от селата. Покажи им че можеш момче и стани освободител на Общината. Явно другите толкова си могат.
  2. До Ревански -
    Якоруда не ви иска Беди Осман и Карафеиз и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
  3. Герб -
    Еее съсипахте я тази партия
  4. ПП -
    Бакушев ще отвее всички още на първи тур
  5. Фифи -
    Ако не подкрепим собствена кандидатура рискуваме да заприличаме на БСП вечно подкрепящи някой и после губещи
  6. Оик -
    Нема що да се напрегате Шушков е кмета
  7. Гражданин -
    Бойкоо ела си прибери версиите че местните гербери ще те преебат
  • 1
  • 2

Избрано