ВиК-Благоевград предупреждава за мними инкасатори

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

ВиК-Благоевград апелира за бдителност по отношение на инкасаторите, посещаващи домовете на абонатите.

При отчитане на водомерите, гражданите да проверяват картите за идентификация на служителите, съветват от водното дружество. Не уточняват обаче дали вече има случаи на пострадали от мними инкасатори.

Целта е да бъдат предотвратени евентуални измами от недобросъвестни граждани. Особено внимателни трябва да са хората в селата, апелират от дружеството.

ВиК- Благоевград напомня, че освен карти за легитимация, служителите имат отличителни знаци по служебното си облекло.

С цел максимална защита на своите абонати, по разпореждане на ръководството на водното дружество, в сайта на ВиК – Благоевград http://vikblg.com/, в секция „Услуги“, подсекция „Продажби и инкасо“, ежемесечно се публикува подробен график за отчитане на водомерите. Освен конкретни дати, в него са вписани и имената на самите инкасатори.

"При възникнало съмнение, сигнал може да бъде подаден на тел. 112 или на дежурните диспечери в Дружеството на тел 073/ 88 41 71. Следва да се имат предвид, че при легитимиране с карта от страна на служител, потребителите са длъжни да осигурят достъп и да окажат съдействие на длъжностното лице при изпълнение на служебните му задължения", съобщават от ВиК-Благоевград.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано