Вкараха в ареста наркопроизводител, таксиджия и дрогиран зад волана

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Полицаи са унищожили домашна наркооранжерия. Провели акция по оперативен сигнал.

В постройка край дома на 59-годишен намерили няколко корена канабис. Мъжът е от Петрич, името му не се съобщава от полицаите. Мариуаната отглеждал в двора на къщата си на улица "Солунска" в Петрич. Задържали го за денонощие. Количеството марихуана е над 800 грама.

Петричките полицаи са задържали и таксиметров шофьор. Спрели го за проверка в центъра на града. 30-годишният петричанин управлявал "Дачия". Униформените установили, че кара таксито без издадени документи. В колата се возили двама пътници. Образувано е дело чл. 324, ал. 1 от НК.

Бързи производства за извършени престъпления са заведени срещу двама благоевградчанин, информираха от полицейския пресцентър.

На главен път Е -79 край Благоевград е спрян за проверка дерегистриран лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 39 – годишен водач от Благоевград. Водачът е задържан за 24 часа.

В Симитли униформените проверили автомобил „Ауди“. Карал го 53-годишен от Благоевград. При тест с техническо средство е установено наличието на наркотично вещество у водача – кокаин. Съставен е акт по ЗДвП, издаден е талон за медицинско изследване. Уведомена е и прокуратурата.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано