Воеводите се регистрираха за изборите

Сподели във Facebook

ВМРО се регистрира в ЦИК за президентските и парламентарните избори. Партията ще участва със своя кандидат-президентска двойка, но имената на тандема ще станат ясни през следващите дни.

Влизаме в надпреварата с твърдото убеждение, че в следващия парламент има място за патриотична формация като ВМРО. Ние винаги сме отстоявали само и единствено българския интерес и по тази причина за нас е важно да продължим да бъдем фактор в политиката, който да носи разум и да отстоява християнските ценности и българщината, каза при влизането в ЦИК Ангелов и допълни, че в 47-ия парламент ВМРО ще направи нужното да има разбирателство и единомислие между различните партии, защото България има нужда от стабилност и от редовно правителство особено в разгара на тежкатта икономическа криза.

На въпрос с кого биха работили в парламента войводите, организационният секретар на ВМРО отговори: С всички партии, които не обслужват чужди интереси, не толерират джендър идеологията и други подобни извращения. Категорично обаче той изключи възможността за коалиция с ДПС.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано