Ясни са кандидат-депутатите от ДПС в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Активът на ДПС в Пиринско е готов с листата за извънредните избори на 11 юли. Партийните водачи са доволни от представянето си на 4 април, когато станаха трета политическа сила в Благоевград и региона с 13,55 процента вот. 

Към момента е ясно, че няма да се променят кандидат-депутатите от вота на 4 април. Първите двама в листата са "парашутисти", както е в почти всички партии. Водач е станалият депутат за кратко Халил Летифов. Той е сред младите в партията, ползващ се с доверието на Ахмед Доган.

Втори е стратегът и дъргогодишен парламентарист Йордан Цонев. На трето място в 15-членната листа е Елхан Кълков от Гоцеделчевско. Следват Ибрахим Зайденов и Джалил Бошнак. Десети е благоевградчанинът Ивайло Червилов. Той е общински съветник в Благоевград, бивш рефер и управител на стадион "Христо Ботев".

На последно място е заместник-кметът в Гоце Делчев Саид Иброш. Той е с ресор социални дейности. Очаква се именно той да пребори първите с преференции в региона.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Mustafa -
    Заради такива Зайденовци, не харесвани и от никои не издигнати казва. Аз няма да гласувам за ДПС! Ало първо проучете кои какъв е, тогава го слагайте в листата

Избрано