Ясни са водачите на листи в Югозапада

Сподели във Facebook

От "Има такъв народ" определиха водачите на листи за 46 Народно събрание. Слави Трифонов презастрахова заместничката си Виктория Василева, като определи тя да води кандидат-депутатите в Благоевград и Кюстендил.

В Перник начело на листата е Станислав Балабанов.

Партийната коалиция на Мая Манолова също кандидатите за власт. В Благоевград е адвокатката Албина Анева.

ГЕРБ обявиха, че пращат в Благоевград бившия транспортен министър Росен Желязков, който вече се провали на два вота за НС.  След Желязков се нареждат банскалията Александър Мацурев, петричанинът Костадин Стойков, който е ново лице в политическата предизборна надпревара. Четвърти е Стоян Стоев от Сандански. Петото място е за разложкия д-р Емил Тончев. Едва на шесто място е благоевградчанинът Кирил Илиев, който е общински съветник.

Христо Терзийски - бившият вътрешен министър, е начело на листата в Кюстендил и този път. В Перник за трети път е бишият министър Кирил Ананиев.

Както вече информирахме, водач на БСП в Пиринско е професор Георги Михайлов. В Кюстендил е местният лидер Бойко Клечков. В Перник е Стоян Мирчев.

Завърналият се в политиката Делян Пеевски води листите ва ДПС в Благоевград и Велико Търново. Пеевски вече беше два пъти депутат с гласовете на хората в Пиринско. След Пеевски са Халил Летифов, Елхан Кълков, Ибраим Зайденов, Осман Мисирков, Сайфедин Джурин, Фатима Йълдъс и благоевградчанинът Ивайло Иванов Червилов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано