За много години!

Сподели във Facebook

Здраве, благодатен живот, късмет и мир очакваме от Новата година. Пожелаваме си да има лично щастие, топлина и любов в домовете, да сме вдъхновени за добри дела и смели мечти. Да са живи и здрави всички в семействата ни и да се обичаме.

Под открито небе се поздравяват хиляди в Благоевградска област. Новата 2023 година настъпва с празнична заря, концерти, народни хора и наздравици. В Благоевград програмата започва в 23.00 часа на площад "Георги Измирлиев". Участват местни изявени певци и специалните гости "Пиринско тройче". С тях са още Иван Гоцев, Иван Радев, Захари Костов, Кирил Костов, Малин Домозетски, Мариана Манолева, Борис Коцаков, Павлина Теова, Стоян Джельов, Надя Андонова, Милена Пищолска, Стойка Германова, Димана Боянова.

На площадите празнунват в Симитли, Банско, Разлог, Сандански, Петрич, Гоце Делчев и в останалите населени места в Пиринско. В първите часове на 1 януари излизат кукерите, мечките и станчинарите, които благославят и гонят злите сили. Сурвакарите пък благославят за здраве и берекет. Да е здрава, мирна, добра и плодородна 2023 година!

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано