Задържаха побойници, издирват грабител

Сподели във Facebook

Непълнолетни момчета са вкарани в полицейския арест за денонощие. Двамата, които са на 16 и 17 години, пребили жестоко младеж на 19 години. Ритали го с краката по главата и тялото. Побойниците са братовчедите Ибраим и Малин от Белица.

Престъплението извършили на стадиона в града. Час по-късно-пристигнали полицаи от Разлог. Пострадалият Ахмед И. е получил фрактура на главата и е настанен за лечение в разложката болница. Състоянието му е тревожно. По случая е образувано досъдебно производство. 

В района на бул. „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград, чрез дърпане и заплаха за физическа саморазправа е отнет мобилен телефон от 22-годишен благоевградчанин. Работещите по случая полицейски служители са предприели незабавни действия, в резултат на които са задържали 20-годишният извършител на деянието от Благоевград.

Полицейски служители от Благоевград разследват грабеж. Незвестен е задигнал дамска чанта с намиращи се в нея лични документи, мобилен телефон и  100 лева. Чантата била в незаключен автомобил „Рено“.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано