Задържаха под стража емблематичен наркодилър

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Известен в региона дилър на наркотици остава в ареста. Съдът уважи искането на прокуратурата за "задържане под стража" спрямо Георги Сагрев. 37-годишният бе арестуван от полицаите в Банско преди две денонощия. Преди щракването на белезниците се стигна до луда гонка в града. Сагрев е с криминални регистрации. Преди време бе съден за пласиране на наркотични вещества.

Както подробно информирахме, по време на специализирана акция в Банско, полицаите преследвали Сагрев, тъй като не се подчинил да спре за проверка. Избягал с управляван от Него "Форд" по улица "Шинова ела" в града. Разложкият бос извърлилпрез прозореца на колата пакетчета кокаин. Веднага след това изоставил колата си пред отелски комплекс в Банско. Полицаите предприели последващи оперативно издирвателни действия, в хода на които на са проверили жилище в Банско, където са заварили Георги Сагрев, негов съгражданин и 42-годишна столичанка. Те имали кокаин в пликче и в порцеланова чаша.  Банските криминалисти проверили и друго жилище в Банско, обитавано от 32-годишен мъж, в което са открити 1,59 грама канабис и електронна везна. П

Напиши коментар

Коментари

  1. Xxxxx -
    Боклук. Да не излезе от затвора. Заедно с него трябва да влезне и измамничката с която живее и има дете о нея да си признае колко поразии и колко хора измами по целята околия.Гадове мръсни давайте дрога на вашите деца не зарибявайте на ще.

Избрано