Задържаха шофьори в Благоевград и Якоруда

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Автомобил "Ланчия", управляван от неправоспособен 42-годишен мъж, е блъснал прелезна инсталация. Инцидентът е на улица "Вихрен" в Благоевград. В този момента преминавала жена на 52 години. Уредбата я ударила. Благоевградчанката е настанена в болница със счупен глезен. Срещу водача, чието име не се съобщава, е образувано наказателно дело.

На пътя между Благоевград и Симитли е предизвикана катастрофа от млад шофьор. 22-годишният управлявал "Фолксваген" с висока скорост. Ударил се с колата в микробус, шофиран от 50-годишен симитличанин. Пострадал е пътник в леката кола. Той е с контузия на главата.

На улица „Антон“ в Благоевград спрели за поверка „Рено Меган Сценик“, управляван от 39-годишен благоевградчанин. Тествали го на място и униформените установили, че е дрогиран. Вкаран е в ареста за 24 часа.

В района на благоевградския квартал „Струмско“ свалили от "Ситроен" 74-годишен водач. Той карал с 1,30 промила алкохол. възрастният благоевградчанин също лежал в ареста за часове.

В Якоруда спипали дрогиран зад волана на "Мерцедес". Спрели го разложки полицаи. Оказало се, че 20-годишният е употребил два вида налркотични вещества.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано