Задържане под стража спрямо хотелиер

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Прокуратурата пледира за "задържане под стража" спрямо собственик на хотел. Организирал е обир в дома на митнически служител. Красимир Хиджев е обвинен за влизане с взлом в дома на Георги С. в петричкото село Кулата. Обраният е инспектор на ГКПП-Кулата.

Както подробно информирахме Хиджев, който има крайпътен хотел, близо до българо-гръцката граница, е действал с Красимир Златинов и Румен Пехливанов. Двамата са от района на Петрич и Сандански. Разбили са сейф, в който имало 3000 лева и скъпи златни накити.

Хиджев е превозвал с автомобила си Пехливанов и Златинов до дома на митничаря. От прокуратурата сочат, че именно той е организирал престъплението в къщата на улица Антон Попов" в Кулата. Магистратите в Петрич уважиха днес искането на прокуратурата и определиха постоянен арст за тримата обвиняеми. Те обаче ще обжалват пред Окръжен съд-Благоевград следващата седмица.

Припомняме, че през месец май миналата година, антимафиоти разкриха оранжерия за канабис в хотела на Красимир Хиджев. В лабораторията се влизало през таен лабиринт. Помещението за производство на марихуана било оборудвано с осветление, напояване и климатична система. Тогава Хиджев престоя в ареста за кратко.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано