Закриха за медии делото срещу семейството на Бахамата

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

По настояване на прокуратурата в Благоевград делото срещу Васил Петров-Бахамата, съпругата му Лидия и синът им -Димитър, бе закрито за представители на медиите. Според официалната информация от съда, причината е заради приложени нови доказателства.

Днес трябваше да се разгледа искането на държавното обвинение за връщането на Димитър обратно в ареста, където са бащато и майката. Отделно от това, Васил и Лидия атакуват "задържането под стража" в Окръжен съд-Благоевград. Заседанията се отложиха.

Както е известно, заселилото се в Благоевград дупнишщо семейство, е обвинено за крупна финансова измама. Събрали от строителни предприемачи над 530 000 лева, за да им уредят обществени поръчки и търгове.

Преди десетина дни благоевградската прокуратура извърши изненадващи обиски в семейното жилище на Васил Петров. В дома им на улица "Малина" в Дупница полицаите откриха боен пистолет и патрони. Там в момента е синът на Бахамата, който изтърпява "домашен арест". Припомняме, че бяха иззети при изненадваща проверка и два мобилни телефона от следствената килия на Васил. С тях той е давал интервюта за медии. назначени са специализирани медицински експертизи.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано