Заловиха крадци, издирват виновни за тъмния тунел "Железница"

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

В момент на демонтиране на облицовъчни плочи от неработещ мотел, полицаи са задържали извършителите. Случаят е в благоевградкото село Рилци.

Плачкосването е в сградата на едноименния хотел в землището на селото. Арестуваните са на 18 и 34 години. Те са от Казичене и Бусманци.

64-годишна жена от Гоце Делчев съобщила, че на улица „Здравец“ в града, непознат за нея мъж я блъснал в гърба, издърпал от врата й златно синджирче и избягал в неизвестна посока. От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които е установен извършителят на деянието. 27-годишният мъж от Гоце Делчев е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В ареста на петричката полиция е вкаран 59-годишен. Петричанинът е задигнал монети от две вендинг машини в района на ул. „Рокфелер в града. Приблизителната стойност на нанесената щета е 350 лева.

Полицейски служители в Петрич работят по получено съобщение за това, че е извършена кражба на чанта с лични документи и сумата от 250 евро от хотелски басейн в града. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

В симитлийското село Железница са демонтирали медни части от трансформатор за високо напрежение и метални части за заземяване на електрическо табло от трафопост. Увредено е осветлението в тенела при Железница. Заради тъмнината в съоръжението преди денонощие стана тежка катастрофа.

От кола в Благоевград са откраднати пари и документи. Разбили са заднта врата на “Рено Меган”, паркиран в квартал “Еленово”. Собственикът е съобщил за липсващи 400 лева и документи за самоличност.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано