Заловиха наркодилъри, дрогирани водачи остават без коли

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Криминалисти от Областната полицейска дирекция в Благоевград са арестували наркодилъри и дрогирани зад волана на колите им. Те са от Благоевград, Петрич, Разлог и района на Гоце Делчев.

На булевард "Пейо Яворов" в областния център са проверили 32-годишен шофьор. В автомобила му имало пакетче с марихуана. Вкарали са го в ареста за денонощие. Мъжът е от Враца.

В района на Централния градски парк нв Разлог са спипали двама младежи на 18 и 20 години. Намерили у тях плик с хероин. Дилърите са от село Краище.

На улица „Генерал Тодоров“ в Петрич местни полицаи са задържали трима на 18, 19 и 20 години. У 18-годишния е намерена саморъчно свита цигара с и две найлонови сгъвки, съдържащи сух канабис. Имената им не се съобщават официално.

В Гоцеделчевско са спрели на пътя между селата Боголин и Вълкосел автомобил "Ауди". Установили, че 21-годишният водач от Вълкосел шофира след употреба на наркотични вещества. Колата му ще бъде иззета.

След като е употребил наркотично вещество, 29-годишен благоевградчанин е управлявал лек автомобил „Фиат Стило“. Той бил спрян за проверка от органите на реда на улица "Александър Стамболийск". При извършена проверка на улица „Симеон Радев“ в Благоевград са спипали дрогиран водач на "Ауди". Той е на 41 години. Благоевградчанинът, чието име също не се съобщава, е употребил наркотици. Итой ще остане без кола.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано