Засилват охраната на благоевградския стадион

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Въведоха небивали до момента мерки за охрана на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

От клуба информираха, че това е съгласно изискванията за официалните двубои за първенствата на БФС и предписания свързани с безопасността при провеждането на мачове.

На служебния паркинг на под стадиона ще се допускат само автомобили, включени в предварително изготвен списък, без изключения. Ще паркират също и хора, свързани пряко с провеждането на съответния футболен двубой, както и гости от отбора гост, БФС или телевизията носител на права за излъчване мачовете от ВПФЛ и Купа България.

Микс-зоната пред административната сграда ще бъде затворена за фенове и преминаващи към трибуните, преди и след провеждането на съответните мачове.

Малкият портал от страна на трибуните, водещ към Микс-зоната пред административната сграда, ще бъде затворен преди футболния двубой и след последния съдийски сигнал на съответния мач. Служебните лица са длъжни да носят съответните обозначителни баджове или пропуски, за да получат достъп до Микс-зоната преди и след двубоя. Това включва журналистически карти, баджове на БФС, баджове издадени от ПФК Пирин.

Ръководството на отбора ще следи за стриктното спазване на правилата и ще предприеме съответните мерки при евентуални нарушения.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано