Заснеха сръчен обирджия в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Заснеха обир в търговски обект в Благоевград, извършен за 14 секунди. Това време било достатъчно на неизвестен към момента крадец да нахлуе и краде в магазин за кафе и цигари в града.

Престъплението е било заснето от охранителна камера, а крадецът се издирва. Обирджията е счупил вратата на магазина с щанга, а от видеозаписа се вижда, че се движи изключително бързо и е атрактивно облечен. Той е откраднал 100 лева и вътрешни документи, които са се намирали в тефтер. 

"Най-вероятно е мислел, че в тефтера е имало пари", предполага собственикът Христо Кючюков, който е разпространил записа в социалните мрежи и се надява на помощта на потребителите, за да залови крадеца, тъй като това е петият разбит обект в града за 5 дни. Кючюков коментира пред btv, че в 5.10 часа в събота е получил обаждане от СОТ. Съобщили му, че има нахлуване в негов обект. 10 минути по-късно той бил на местопроизшествието, където вече имало автомобили на охранителната фирма на полицията.

СОТ са пристигнали за 45-50 секунди, а полицията за 3-4 минути. Записите са били предадени на разследващите. На улицата няма камери и престъпникът не е бил заснет. Преди е имало камера на общината, но тя е била махната.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано